Přelet pod kukačky hvizdem

Přelet pod kukačky hvizdem

Anotace: jarni myslenky

zase,
voňavá v plné kráse
je pro mě odměnou
vysněnou, domněnou
duše mé klid je pasé

ona,
než rozkvetu a zkonám
bude první a poslední
nocí když uplynou stovky dní
nic než "my" stačí nám

cit,
je vše co stačí mít
móda a doba je přežitek
nám stačí jemný zážitek
tys sirka já jsem dynamit

zas,
trvalo by věčný čas
a v bílý den se svítilnou
než našel bych tebe jinou
jen s tebou žiju nadoraz

tak,
zůstaň sebou jako pták
snáz proletíme korunami
oblaka jsou mezi námi
vadne vášeň, kde je tlak
Autor Mladý pán P., 28.03.2012
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí