Skončila jsem

Skončila jsem

Anotace: Skončila jsem s tebou.

Po vodě jsem pustila tvou lásku.
Vlna ji odnáší
k dalekým mořím.
Co ty jsi postavil,
to já teď bořím.
Na rukáv připnu si
smuteční pásku.
Po vodě jsem pustila tvou lásku.

Do trezoru zamykám tvé sliby.
Stavěl jsi na písku
a tkal jsi z kouře
závoje svatební.
Pak přišla bouře.
Všechny tvé výpočty
byly jen chyby.
Do trezoru zamykám tvé sliby.

Do kanálu hážu tvoje klíče.
Nikdy již nevkročím
do tvého bytu.
V zmrtvělém srdci mém
není už citu.
Krysa si ukájí
jen svoje chtíče.
Do kanálu hážu tvoje klíče.
Autor laludmi, 28.03.2012
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: semeda, zaba.zuzla, Demotivovná Dezorientace, Radhuza, Liena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí