Snová

Snová

Anotace: ...nález ze šuplíčku...



Chci zas vidět úsměv Tvůj
když skoro ještě spím
jak tančí na Tvých čerstvě probuzených rtech…
Chci zas vidět pohled Tvůj
když na oko jen bdím
jak proplétá se zpod Tvých rozespalých řas…

…pak totiž vím…

Že nepotřebuji žádná slova lásky
říkat denodenně miluji tě.
Jsou to jen dvě slova..
Kdejaká ruka napíše je
kdejaké rty vysloví je
kdejaký blázen se jimi ohání…
To já už přece vím.
To já už dávno znám.
A není o co stát.

…já jen…

Potřebuji Tebe.
A nic víc.
Dát Ti svou blízkost.
Slyšet Tvůj hlas.
Být Ti oporou.
Na stotisíckrát.

Chci, abys znal mé ticho
a já chci znát to Tvoje.

…tak…

Pojď semnou.
Anebo klidně stůj.
Já přijdu blíž.
A podám Ti svou dlaň.
A budu doufat.
Že v ní najdu.

...dlaň Tvoji…



Autor zaba.zuzla, 29.03.2012
Přečteno 399x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, laludmi, Bernadette, střelkyně1, Denael, Psavec, ZILA78, Romeo3769, valerie emilie, Písnička...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi :)

30.03.2012 21:08:46 | Bernadette

Toto byla pro mne naprostá chuťovka...tu jsem přečetla jedním dechem a ještě pro mě byla krátká...příště delší prosíííím...:-))

30.03.2012 15:00:29 | střelkyně1

Děkuji mockrát za krásný komentář.

30.03.2012 15:38:52 | zaba.zuzla

Tak to je pravda parvdoucí.......S.T.

29.03.2012 17:50:18 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí