Slza lásky

Slza lásky

Anotace: CO může znamenat slza?

Němá, pobledlá tvář,
nesoucí slzy lásky.
Tvář patřící té,
co myslí na tebe dnem i nocí.
Tvář mladé dívky,
roztoužené krásky,
co nezmůže nic s tajemnou mocí.
Mocí, co ji ničí den ode dne více.
Mocí, co může za slzu,
tekoucí přes zarudlé líce.
Tato slza, malinká kapička,
znamenající však mnoho trápení.
Padá dolů, směrem do srdíčka,
tam někde uvnitř navždy zkamení,
a nikdy nebude zapomenuta.
Autor Pa Jush, 29.03.2012
Přečteno 492x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, nikdy nebude zapomenuta...

29.03.2012 16:32:09 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí