Včera není dnes

Včera není dnes

Anotace: Co bylo není, co znělo již tichem panuje

Je to jako včera,

co já byl stebou

a země pod námi se chvěla.

 

Je to jako včera,

co tančili jsme spolu

a já citil vůni tvého těla.

 

Je to jako včera,

když zhaslo světlo

a ty se mnou spát jsi chtěla.

 

Je to jako včera,

celá obloha zářila

a písně jara pěla.

 

Je to jako včera,

kdy objetí přicházelo

a ty hladit jsi mě směla.

 

Je to jako včera,

kdy já miloval tě

a tys to možná nevěděla.

 

A co je jako dnes...?

Všude kolem jenom poušť,

ikdyž býval to kdysi les...

 

 

Autor greenus, 30.03.2012
Přečteno 401x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí