Touha

Touha

Anotace: . . . .

Je to jako noc když Ty chceš den
je to tvrdá realita není to jen sen
je to touha
pro někoho vzpomínka pouhá
je to věc která klame
je to bolest která jen tak neustane
je to mocná síla
avšak lehká jako když se vznáší víla
je něžná jako z růže květ je sladká jako lesní med
Autor lostris, 30.03.2012
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí