Jsi volný... ...A můj

Jsi volný... ...A můj

Anotace: Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme. (Romain Rolland)

Azazen již v Tobě není,
díky tomu Ti zle není,
již nepíše Tě do závětí,
a můžeš létat bez perutí.

Azazen již netrápí Tě,
můžeš znovu milovat,
již nešeptá Ti ve snech: "Chci Tě!",
však nemůžeš nic slibovat.

Azazen již nebrání Ti,
z nebe růže snést,
již v uších, hlavě nezvoní Ti,
abys nemohl své činy nést.

Azazen již nechrání Tě,
můžeš žít jen život svůj,
nic nebrání Ti milovat mě,
tak zasvěť se mi, a buď můj.

Autor Leedram, 30.03.2012
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, Rezkaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo je 'sim Azazen?

30.03.2012 14:55:11 | milk-fed gimp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí