JÁ MŮŽU

JÁ MŮŽU

Anotace: když chci, jde skoro všechno

můžu se smát
můžu se přetvářet
můžu ti lhát
falešné příběhy vytvářet

můžu rozehřát led
budeš jen tiše mi závidět

můžu chodit po vodě
můžu křičet na lodě

můžu projít peklem
můžu se dívat světlem

můžu být tvým závažím
promiň, už ani tobě nevěřím

můžu být tvá pravda
můžu být tvá lež
zklamal si mě
tak uteč daleko, rychle běž

můžu být tvá svíčka
musím zavřít tvá víčka

můžu být tvá síla
můžu být tvá slabota
můžu být tvé všechno
třeba i nahota

můžu být tvůj vzduch
můžu být tvá krev
chci být sladkost na tvých rtech

můžu být tvé nebe
můžu být tvá zem
miluju i sebe
a to není sen
Autor Veronika Soumarová, 29.07.2004
Přečteno 1012x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí