Hořkosladká

Hořkosladká

Anotace: ... láska?

Hořkosladká
ulpěla na duši
dusí jako něžný vrah

Hořkosladká
alabastrová jí nesluší
její tíha ulpěla na miskách vah

Hořkosladká
s nádechem splínu
marnou bolest tají

Hořkosladká
kajíc dráždím svoji vinu
ztracená v chladném ráji
Autor Satha, 31.03.2012
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Kamil Princ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naléhavě opravdová

15.06.2012 23:08:46 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí