zlatá

zlatá

Anotace: .

Osudová láska není
ale osud jako takový
ten asi nezmění
bohatí ani hladoví


láska většinou zrezaví
jde o to z jakého kovu
když jednoho už nebaví
zkouší štěstí znovu


je-li zlatá
nebo platina
je první nebo
pátá
vždy překrásná
když začíná.
Autor Barci, 01.04.2012
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátky jsou skutečně hezké, jen ty konce se někdy nepovedou, ST.

01.04.2012 23:52:16 | Psavec

Když začíná, je skutečně překrásná.

01.04.2012 20:49:58 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí