Píseň o mlčení

Píseň o mlčení

Anotace: Sníme, milujeme, ale nic neřekneme.

Ráno se probouzím osamělý se vzpomínkou na hebkou ruku tvou,
která hladila mi ránu na ramenou.
Ještě nyní přemýšlím,
nebyl-li to sen,
co se k ránu zdá a vrací vzpomínky na dívky,
které jsem měl rád.
V zrcadle vidím svou tvář spokojenou,
do dalšího dne naladěnou.

Já píšu píseň o mlčení o činech a utajení.
Srdce buší pořád dál,
jen rozum se bál.
Odejde takhle spousta lidí,
mě nezbude nic než sladké snění.

Vytvářím si svůj svět,
kdy jdeme ruku v ruce a ty zpíváš:
„No tak vstávej, už je ráno a Ty nejsi sám.
Podle oken už je slunce a my jsme pár.“

Svoji píseň píšu dál a v srdci ukrývám.
O všech, které mám rád,
vypovídá jedna sloka.
Mé činy chtějí pohled tvůj a Ty, prosím, důvěřuj.
Autor Hantec, 01.04.2012
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí