veselý klouček

veselý klouček

Anotace: chtěl bych být

chtěl bych být veselý klouček
chtěl bych se stále smát
veselé lidi potkávat v ulicích
divadlo života bez masek hrát

chtěl bych být žábou na leknínu
lovit si mouchy za letu
obratně mizet pod hladinou
když cítím ňákou neplechu

chtěl bych být jamkou pro golfový míček
chtěl bych být formou na koláč
chtěl bych být popruhem u tvého batůžku
chtěl bych být kapesník,když přijde pláč

chtěl bych být větrem co rozráží tvá chůze
chtěl bych být dětskou ručičkou
co za vlasy tě tahá lechtá hladí
chtěl bych být tvojí holčičkou

chtěl bych být poblíž před deseti lety
chtěl bych tě tenkrát znát
chtěl bych být na blízku,když prvně vadly květy
chtěl bych tě na plátno malovat

vím že jsem teď a tady
že nemám správný klíč
přesto se snažím mít úsměv v záloze
a kdyby hořelo utíkat pryč
Autor poeta, 01.04.2012
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Chtěla bych být u tvoření toho krásného dílka..jako pralinka

03.04.2012 13:21:11 | nepřihlášený komentátor

taky bych takhle podobně všechno chtěla...a musím složit za tuto básničku poklonu,ne že jsem se i usmála v tomto zamračeném dni,ale hned ji četla dvakrát a díky za ni...:-))

02.04.2012 12:44:38 | střelkyně1

Někdy mám pocit,že pocity a podvědomí fungují zcela nezávisle na mě a když chtějí,vyplují,jen mít u sebe nějaké pero nebo comp..dík za dvojnásobné čtení ;-)

02.04.2012 12:51:45 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí