Netušíš

Netušíš

Anotace: Jak to dopadá, když se nemůže spát.

Netušíš

kolik pro mě znamenáš.

Netušíš

jakou cenu pro mě máš.

Netušíš

jak přál bych si jen s tebou být.

Netušíš

že jen pro tebe chci žít.

Netušíš

jak často se mi o tobě sny zdají.

Netušíš

co pro mě ty vzpomínky znamenají.

Netušíš

kolikrát jsem si o tobě nechal zdát.

Netušíš

jak rád vidím tě se smát.

Netušíš

co hlavou se mi honí.

Netušíš

jak často pro tebe se mé slzy roní.

Netušíš

kolik vzpomínek já mám.

Netušíš

jak moc mě štve být sám.

Netušíš

čeho bych pro tebe schopen byl.

Netušíš

jestli bez tebe bych rád vůbec žil.

Netušíš

kolik už naplakal jsem louží.

Netušíš

jak moc po tobě mé srdce touží.

Netušíš

že tvá iluze v mé hlavě tkví.

Netušíš

že už je to skorem 500 dní.

Netušíš

že láska tvá mě třeba na nohy postaví.

Netušíš

že takhle žít už mě opravdu nebaví.

Netušíš

co všechno jsem už prožil.

Netušíš

že mnohdy bych radši nežil.

Netušíš

kolik básní pro tebe jsem psal.

Netušíš

jak bych rád za ruku tě vzal.

Netušíš

jak se vždycky na tě těším.

Netušíš

jak moc tohle všechno řeším.

Autor King Peky, 02.04.2012
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenahlížel jsi mi náhodou do hlavy, když jsi to psal? Ale trochu života a žádný smutek, ona si všimne ;)

04.04.2012 17:52:41 | arcticwolf11

Většinou mi stačí moje vlastní hlava. A tomu, že si všimne už moc nevěřím :(

06.04.2012 15:18:48 | King Peky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí