Valentýnské vyznání

Valentýnské vyznání

Anotace: Báseň pro tu, kvůli níž jsou spáchány ty ostatní. Báseň, jež byla jen pro ni. ...

Dnešní den končí

Valentýn byl

však není jinčí

než kdybych snil.

 

Možná to tušíš

kdo jsem snad taky

pokud to nevíš

mám tě rád! Niky.

 

Přál jsem si jedno

ven s tebou jít

teď je mi smutno

tak nechci žít.

 

Za chvíli s tebou

co bych jen dal

byť chvíli pouhou

s tebou se smál.

 

Chtěl bych tě poznat

víc než jen trochu

pravdu si přiznat

nebát se strachu.

 

Byť není máj

projít se venku

dáti si čaj

v nějakém krámku.

 

Tak dej mi šanci

nechci jen snít

mohl bych přeci

pro tebe žít?

 

Nemyslím na jinou

básně ti skládám

však slova pominou

texty ti dávám.

 

Můžu jen žít

a doufat v naději

že šanci budu mít

byť třeba později.

 

 

Autor King Peky, 02.04.2012
Přečteno 1452x
Tipy 6
Poslední tipující: Sinuhet, Anne Leyyd, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň i vyznání, dobře se to četlo. ST ;) Třeba to "později" už bude brzy ;)

07.05.2012 23:26:13 | Anne Leyyd

Spíš to vypadá na "nikdy". Ohledně jako vždy.

07.05.2012 23:28:03 | King Peky

Víš, co se říká - nikdy neříkej nikdy. Třeba se budeš divit ;)

07.05.2012 23:39:28 | Anne Leyyd

Co bych za to dal. Ještě mám něco v záloze. Tak uvidíme, jak to dopadne.

07.05.2012 23:41:23 | King Peky

No, vidíš :)

07.05.2012 23:43:54 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí