Zpověď zlomeného srdce

Zpověď zlomeného srdce

Vracím se pořád zpět,
tam kde jsme byli jen ty a já

Srdce mi tlouklo než zamrzlo,
přemýšlím kdy se něco mezi námi změnilo

Čekala jsem spousty let,
pak ses zjevil ty a byla jsem to konečně já

Pouštím se na tenký led,
co když čteš mé řádky

Nedokážu čelit vrtkavému osudu,
utopila bych se ve tvém pohledu

Co kdybys řekl: "Chci tě zpět"
"Miluji tě, odpuť a vrať se zpátky"

Vím, nedokázala bych čelit,
tam uvnitř jsem stále slabá

Nahlas odmítám ale pravdu znám,
kdybys byl se mnou neodolám

Už nevím čemu mám věřit,
prostě to chci být zas jen já

Budu hledět přímo vpřed,
tam kde nejsi ty, jen já

Autor KristianaAlexBrown, 03.04.2012
Přečteno 513x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí