...

...

Anotace: ...

*

*

Jestli tě budu muset zapomenout,
zapřít tvůj obraz ve své mysli,
ze snáře vytrhnout list s tvým jménem,
všechno se ve mně spálí na troud.

Ale přesto věřím,
že ze spáleniště vzpomínek
mě vyvedou šlépěje tvých pohledů
a ozvěna tvých slov
mě v soustředných kruzích
přitáhne zpět do oběžné dráhy tvých očí
a láska nás nakonec znovu spojí
v jediném nádechu,

protože teď,
TEĎ už zapomenout nelze.

*

*
Autor Jana M., 03.04.2012
Přečteno 428x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani se nechce...

04.04.2012 00:23:04 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí