po svistu

po svistu

Anotace: ... opouštěné ...

.
zasnil se asi
zpocený v žitě
a nad kosou
rozkročeně
stín soužil
ohnuté klasy
vzpomínkou
o ženě nově
opouštěné
pro rána
svistu
...
až večer
s kapelou
hrál ji všem
jak poledne
rozkročené
se svistem
a ve stínu
jen po ní
roztržitě
hledal se
.
Autor a_tao, 03.04.2012
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí