ve zpovědi

ve zpovědi

Anotace: ... při plném vědomí ...

.
k neúdivu
o půlnoci
namáčí se
v kalamáři
dlouhé psaní

pro tebe, pane
a pro starosti
jak hlavou
všedními
zkouší

a v máji
rozkvétá
bez nebe
šeříkem

svítáš se

bez tebe

a mé psaní
už obarvilo
napůl věrné
v kalamáři
žal se topí
k neúdivu
o půlnoci

ve zpovědi
nejsi se mnou
a druhá půlka kalamáře je o zmizíku
tož tě, pane, příští týden drolí asi v novém kamení do zdi
.
Autor a_tao, 04.04.2012
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Alain, Písnička...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
psal jsem tě v Pink Floyd s Learning To Fly
.

04.04.2012 02:04:10 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí