Humilis vanitas

Humilis vanitas

Anotace: ...

Píseň zoufalosti zní nejlépe v kanále
Zpěvák musí vzlykat a míti na mále
Poprosí Boha o světlo ve tmě
ví že už nezvládá, tak Bože veď mě!

Že kanál je zlatý a slzy marnivé
že třeba někdo mu život i závidí
že to pokání je trochu hrabivé
a modlí se za uznání od lidí

není podstatné.

Zahoď zkaženosti a to co ti zbyde
bude když o lásku prosí Ho lidé
Až zbytečná přání v nicotu zmizí
jen láska k Tobě zůstane ryzí

Autor Demedalex, 04.04.2012
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Maro Deives, Písnička...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tu prostřední bych asi přeskládala
taky mi asi ty chytrý komentáře moc nejdou :o)

04.04.2012 20:24:35 | hanele m.

tak tohle se povedlo a jasný ST!

04.04.2012 17:03:41 | xoxoxo

dík :-)

04.04.2012 19:37:15 | Demedalex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí