ve zpovědi

ve zpovědi

Anotace: ... jsi ...

.
jsi
...
někdo
a pro přiznání
pár kolonek formuláře
překroucené nesmysly do koše
něco málo žilo, mělo ji moc rádo
a jen tvé ráno umylo si
vzpomínaná slova
nakvadrát
kdysi
jen tak
od sebe
hledaná
v heleně
nežila už
a jan sám
neuměl je
a jin vila
věnečky
jarními
hezčí
bez
.
Autor a_tao, 05.04.2012
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí