Říkej mi znovu

Říkej mi znovu

Anotace: ...

Říkej mi znovu
ta krásná slova.
Říkej je, prosím,
znova a znova,

šeptej mi do uší,
piš na má záda
kouzelná znamení,
co mám tak ráda.

Já vím, že je to lež,
cesta se ztratí.
Za chvilky iluzí
tvrdě se platí.

Říkej mi znovu
ta krásná slova.
Platit budu později.
Teď ještě ne.
Autor laludmi, 05.04.2012
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Alain, Radhuza, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždyť víš... :))

05.04.2012 22:05:54 | Radhuza

krásně ženská...a ta odkladná platba..výborné

05.04.2012 21:53:18 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí