Sama plakala

Sama plakala

Anotace: city

Stál za mnou,
vždycky tu byl,
byl tu pro mě,
se mnou tu žil.

Ale už není,
není tu,
opustil mě,
mám jen samotu.

Šel za jinou,
šel za kamarádkou,
kamarádkou mou.

Nervy praskly,
slzy tekly,
zadržet se nedaly,
tekly a tekly.

Nikdo ale neotočil se,
sama zůstala jsem,
i když kolem mě davy,
já sama jsem.

Sama a sama,
až do samého rána,
já plakala a plakala
a slzy tekly,
až už žádné nezbyly.
Autor Theresia, 06.04.2012
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí