Jenom hra

Jenom hra

Anotace: život se asi nesmí brát úplně vážně.

Hra, která nebyla nikdy hrou.
Mezi mnou a tebou to jiskřilo.
Od prvního okamžiku.
Byl jsem obětí naší lásky.
Ale nezapomněl jsem tvoje jméno.

Vyvolala jsi vzpouru ve mně.
A taky upřímný smích.
Nebylo to vždy jednoduché,
Ale bylo to pěkné.
A docela kouzelné.

Teplo tvého hlasu.
Na dálku v telefonu.
Umožnilo mi hodně.
A často i trochu více.
Docela skvělé věci.

Vydali jsme ze sebe mnoho.
Málo jsme si naslouchali.
Míval jsem často strach.
Že zůstanu opuštěný.
Že je to jenom tak.

Nyní tě nemám více.
Ve sprše došla voda.
Je to pro mě smutné.
Nikdy jsem nepomyslel.
Na konec naší lásky.

Nejistota a pokora.
Prázdnota kolem mě.
Zbývá slabá naděje.
Snad nic není ztraceno.
I když jsem přišel o hodně.
Autor casla, 06.04.2012
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí