To bylo včera

To bylo včera

Anotace: Včera jsi mě miloval. Kde jsi dnes?

To bylo včera,
když jsi mě hladil,
rozplétal mé vlasy,
dýchal moji vůni,
líbal moje řasy.
Jak kopyta koní
vždy mé srdce buší.
Oba dva jsme slepí,
oba dva jsme hluší,
když padáme spolu,
když stoupáme vzhůru.
Andělé nám pějí
na nebeském kůru.

To bylo včera,
když jsi mi šeptal,
v náručí mě nesl
a pod mou tíhou
rád jsi potom klesl.
Moje tělo bílé
stalo se tvou pastí,
vzdáváme se oba
nekonečné slasti
ve společném rytmu
bubnů, které buší,
dáváš mi své srdce,
dávám ti svou duši.

To bylo včera.
Kde jsi dnes?
Autor laludmi, 06.04.2012
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí