Natřikrát

Natřikrát

Anotace: Věc, která mě v životě změnila ve skeptického cynika.

Sbírka: Chester

A mě prý miloval
když zastíral
úsměv nenávisti.

Psávala jsem o Lásce,
a nezaměnitelném štěstí.

O polibcích
na mých rtech
s písničkou o konci
ztraceném
v paradoxech.

Udal mi důvody pro psaní čmáranic
a spletenců dojmů z milostných tahanic.

I když byl tvůrcem všech mých nálad
neměl zájem
ponořit se zrakem do mých balad.

Jen zlomil srdce natřikrát.
Autor Philosophic Theory, 06.04.2012
Přečteno 483x
Tipy 3
Poslední tipující: Jakule, Samantha Graham, Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí