Mlčení

Mlčení

Anotace: mlčení

Dotykej se světla co k tobě přichází
víš že nic nám neschází
tichá je ozvěna z dávných času
nepoznává nahou krásu
když v nás pořád mlčí
ozvěny co ale v nás jen pláči
v trápení....


Nehledej co ale rozhází
myšlenek v databází
co dál už nedonesu
na vymyšlenou adresu
když se otočí
a z ticha přeskočí
jen tvé mlčení...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.04.2012
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, synanceia, Linzerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí