Proměna světla

Proměna světla

Anotace: světla proměna

Proměna světla
nevinnost tváří
zrada stáří
co už mládí nevěří
když se už zloba
všeho zřekla
je prázdná doba
myšlenek na vymření
co se prostě nemění
prázdna zrcadla
obyčejná přání
co život nám chrání
na scéně prázdného divadla
co světlu...
PŘEKÁŽÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.04.2012
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, hanele m., Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí