Pohřbená láska

Pohřbená láska

Anotace: láska?Milovat? nejsou pro mě lehká slova neb láska je již v hrobu ty jsi vdovec a já...

láska?Milovat?

nejsou pro mě lehká slova
neb láska je již v hrobu
Ja vdovec a ty vdova
do rakve zatloukla jsi skobu

Jednu břibila jsi ty
další kladivem mé dlaně
odpust buď od te dobroty
Krásné dny-děkuji za ně



zavřeli jsme rakev
a to ruku v ruce
Hele ,teče mi krev,
to raněné mám srdce.

něco se tu rozlilo
to je krve kaluž
ze srdce co se rozbilo
tak se sakra vzmuž.
Autor Barci, 08.04.2012
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace, Schukr00
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí