~Čarovnou mít moc

~Čarovnou mít moc

Anotace: I když někdy je dobré mít čarovnou moc..

..... 

Noc? Víla?

~~~*~~~

Někdy být jak víla

někdy být jak noc

a nad každou láskou

čarovnou mít moc,

pak tu lásku nešťastnou

co ráda opouští

tu nechám na pár dní

žíznivou na poušti.

Potom se stanu vílou

nad pouští v mokrém mraku

jen tak si zabouřit

a nahnat trochu strachu

tomu žíznivému na poušti

deštěm pak zašumím,

ta tvá opuštěná ti odpouští.

Já ji rozumím.

 

A potom já,jako noc

do jejich snů tě pustím

nevím proč to dělám

ale asi musím,

ona se ze svého snu

snad šťastná probudí

a tebe,lásko,

vedle sebe uvidí.

Noc i ta víla

se rozbřeskem ztrácí

o lásce těch dvou

pějí slavíci.

A já jsem ráda

že už nejsem noc

i když někdy je dobré

mít kouzelnou moc…

 

~*~~~*~~~*~~~*~~~*~

Autor Květka Š., 08.04.2012
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kouzelná moc by se mi docela hodila, ST.

09.04.2012 00:39:41 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí