Marně

Marně

Anotace: Neodpouštím.

Tvůj klíč dnes marně šátrá v zámku,
ty dveře nejdou otevřít.
To tys je zamkl na sto zámků.
Má láska má už na kahánku,
znavena bloudí prašnou pouští.
Je slabost, jež se neodpouští.

Tvé prsty dneska marně klepou,
tu stěnu nelze povalit.
To není stěna, to je beton.
V kapse máš falešný jen žeton,
zmije si hoví v tmavém houští.
Jsou činy, jež se neodpouští.

Tvůj hlas dnes marně ke mně volá,
zalila jsem si uši voskem.
Z hlubin se valí vodní kola,
po řece pluje prázdná jola,
pavouk se po své niti spouští.
Je zrada, jež se neodpouští.
Autor laludmi, 09.04.2012
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Radhuza, Tanecnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí