láska bolí

láska bolí

Anotace: jako holí

co je to láska?

nesplněná touha
hodiny napětí
uvadlá květina s kterou marně čekáš
bolavé dojetí

radost a smích po dlouhém čekání
radost a smích pří krátkém setkání
hřejivý pocit když větru vír se točí
nejkrásnější vůbec,je pohled do tvých očí

co je to láska když ne zkouška
jak ustát okolí ,přijmout následky
co je to láska když ne odměna
tak krásně zabalená kouzlem pohádky

tak jako bolí,uzdravuje
tak jako trápí,rozzáří
léčí a hojí,uklidňuje
životem celým,nás provází

ta první,nezkušená mnohé odtajní
mateřská učí,klidu dodá
pak přijde další na celý život
ta se však mnohdy časem prodá

pro druhou lásku málo pochopení
v obětí závazku povinnost svírá
mnohdy tak zbývá oddat se snění
a hledat záplatu kde v srdci díra
Autor poeta, 09.04.2012
Přečteno 557x
Tipy 8
Poslední tipující: noname142, Niky88, annie, Schukr00, CULIKATÁ, Tanecnice
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tak, tak:)

09.04.2012 21:27:29 | CULIKATÁ

a někdy i nacházíme,ale nemůžeme zvednout natož udržet

09.04.2012 21:26:10 | poeta

Bolí a stejně ji všichni hledáme:)

09.04.2012 21:24:32 | CULIKATÁ

jinak snad tě to potěší,dal jsem ti jeden tamponkovej hlas :O)

09.04.2012 21:26:45 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí