Vrať se

Vrať se

Anotace: ...

Prázdnota,
hluboko v mém nitru ležící,
jediné co po Tobě zbývá.
Leč bouře pocitů, záplava vzpomínek,
dál ve mě dřímá.
Vzbuzují bolest, smutek i stesk.
Snad i špetku nostalgie,
když pozdechnu si, kam zmizel onen lesk.
Lesk všech všedních i nevšedních dnů, s Tebou,
s dívkou z mých snů.
Vrať se, vrať mi to překrásné snění.
Nechci procitnou,
ráno snění nakloněno není.
Autor Ev, 09.04.2012
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: frugoš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsem žádný znalec, ale tohle má duši a vcelku to vystihuje a můj současný stav. Velmi pěkné :)

09.04.2012 23:50:41 | frugoš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí