Vodní víla-princezna

Vodní víla-princezna

Anotace: Vytvořeno pro kamarádku :)

Tekl malý potůček
a tekl dál a rostl,
až v princeznu vodních víl
úplně vyrostl.

Princezna byla spanilá
a princům mátla hlavy,
však nejednou se zasnila
a dostala zlé zprávy.

A nyní prince potkala,
co hodný byl a chápal.
Ne jako princ-prasisko
by po ňadrech se sápal.

A princ jí šeptal do vlasů
a zpíval o obloze,
jak pojedou na měsíc
spolu-ve Velkém voze.

Princezna s princem šťastni jsou
a mají se moc rádi.
A tančí spolu celou noc
a užívají mládí =)
Autor Rezkaaa, 11.04.2012
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Niky88, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí