Ve tvém zdání

Ve tvém zdání

Anotace: "Jako písek..." písnička mi v mysli hrála, tak jsem pár písmen poskládala...

Ve tvém zdání
procházím se neobutá,
emoce pestrých barev vstřebávám…
všechno to, co mi už dávno schází,
se aspoň letmo těla dotýká,
probuzení až do nekonečna odkládám,
všechno to, co mi už dávno schází,
můžu teď na okamžik mít,
tak v opojení sladkého snění
zůstávám…

Ve tvém zdání
potkávám se s minulostí,
bůhví, proč nechávám ji stále znít…
možná její tóny pořád hladí
a kamsi pod kůži se propíjí,
důvěru rozprostírám s touhou nezměnit,
možná, že tvůj úsměv pořád hladí,
stopy prožitků se neztrácí,
tak v opojení sladkého snění
můžu být…

Ve tvém zdání
procházím se neobutá…
Autor Cecilka, 12.04.2012
Přečteno 646x
Tipy 22
Poslední tipující: pretorius, Holis, gallatea, Jakule, CULIKATÁ, enigman, kouzelníček, Linzerka, Petbab, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Procházíš se neobutá láskou po osrdí nás všech:))).

13.04.2012 11:20:47 | CULIKATÁ

bosatá...

13.04.2012 10:34:45 | enigman

Jako písek přesíváj tě mezi prsty,
stejně jim dlaně prázdný zůstanou,
ani vodu nepřelijí sítem,
někdy je strašně málo chtít,
ty nejsi z těch co po těžký ráně nevstanou ...
...
Nádherná píseň, mám jí rád a málem bych na ní zapoměl…

12.04.2012 20:12:54 | kouzelníček

Po jedničce přidávám i ST.

12.04.2012 12:19:35 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí