minulost

minulost

Anotace: ..

Nebyl to sen,neveřím
Byly to krásné chvíle
Bylo to nové,dlouho skryté
vtělení v drobné víle
Bylo to,jako znovu žít
Na rtech se usadil něžný úsměv
Vyplutí nad hladinu s posledním nádechem
Sladká chuť naděje,růže v ústech
Procházka jarní zahradou
V záhonech kvetoucích růží
Lechtání berušky sedmitečné
Když kráčí po mé kůži
Bylo to krásné
Bylo to snové
Nádherně nadějné
Dojemné,citlivé
Nepopsatelné
K starostem lhostejné

Bylo to,ptám se?vážně bylo?
Přece se štěstí neztratilo
Pŕece se ještě někdy vrátí
Zatímco čas se rychle krátí

Bolavá pravda v celém těle
Cítím ten touhy žár
Proč nemám vesmír za přítele
Aby mou lásku hřál
Autor poeta, 12.04.2012
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Jakule, Wlistinka, annie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí