Spirála

Spirála

Jsem jen jednou z mnoha,

co křičí k hvězdám prosbu,

A cítím jak na mě padá obloha,

dokážu vstát znovu?

 

Je těžké postavit se znova,

když ztratila jsem všechnu sílu,

A cítím jak se mi podlamují kolena,

i když slzy mám z kamenů

 

Přes kamennou tvář jsem živá,

jen sama nedokáži snést tu tíhu,

A cítím jak minulost je tíživá,

když nemám odvahu

 

S tebou odešla i odvaha,

spřádat vlákna vlastního osudu,

A cítím jak pode mnou mizí podlaha,

neznám konec tohohle příběhu

 

Pohádky, co jsem si vysnila,

s princem jak z dívčího snu,

A cítím že byla to jen falešná představa,

co se rozplynula v dnešním dnu

 

Jsem jen další z mnoha,

co hledá ve hvězdách záchranu,

A cítím jak jsem uvnitř prázdná,

opět padám ke dnu 

Autor KristianaAlexBrown, 13.04.2012
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí