Kouzelná víla

Kouzelná víla

Anotace: Po dlouhé době jsem se rozhodl, že napíšu pěknou básničku, tak se snad bude líbit.

Polární záře,
na nebi tvých očí,
kolem tváře,
dvě hluboké propasti,
ve štěstí se stočí,
slastný nektar,
linoucí se z růžového květu,
nad květem,
nos celý,
z nejsladšího medu,
jaký neumí ani včelky,
miluji tvoje,
nádherné chvilky.

Když se usmíváš,
je to jako ráno,
slunce vycházíc,
nad nebeskou bránou,
překrásná vůně,
obklopujícíc tvé ladné tělo,
si víla,
mé srdce,
by tě chtělo.

Jednou,
za svitu měsíce,
políbila si mě na čelo,
tím si začala,
s mojí tajuplnou proměnou,
teď blouzním,
mezi světlem a tmou,
a hledám si,
vílu svou.
Autor Jar.n, 13.04.2012
Přečteno 457x
Tipy 4
Poslední tipující: lennerka, Alain, Tanecnice
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...rozpravkovo krasna :)

29.07.2012 08:15:19 | lennerka

Pěkná báseň :) má dokonalé vyjádření citů k té dotyčné :)

13.04.2012 23:29:15 | Fofit

ano,libi se...:-)

13.04.2012 15:02:41 | Tanecnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí