Naše nové "Odi et amo"

Naše nové "Odi et amo"

Anotace: Našli? Našli. Tak přece našli...

Našli jsme

Své nové

Odi et amo,

Našli jsme

Své snové

Te amo

Jiné reality

 

Našli jsme

Tiché objetí

Světa,

Co odletí

S námi

Sotva skončí

Tahle věta

 

Našli jsme

Další kapky

Deště

V poušti,

Našli jsme

Vinu zpátky

Ve tmě,

Co se neodpouští

 

Našli jsme

Své utajené

Zámky

Bez klíčníků

Jedné proměnné

Ve změně

Neměnné

 

Našli jsme

Další úsvit

Citu

V tichu,

Našli jsme

Nový prostor

Pro svit

Mýtu

 

Našli jsme

Naše skryté

Odi et amo

V prokletí

Nejistot,

Našli jsme

Neprožité

„Ne“ i „Ano“

V zajetí

Světu nečistot

 

Našli jsme

Novou roli

Utajenou

V údolí

Zaprodaných

Lásek

A

Zastavěných

Masek

 

Našli jsme

V čase

Skryté

Jedno

Němé

„Zase“

 

Našli jsme

Střepy

Starých

Bajonetů

Bez důkazu

Existence

Jiných

Světů

 

Našli jsme,

Tak přece

Jen

Jsme našli

Novou větu

Pro poetu

 

Našli,

Tak našli,

Vážně našli

A uvázali

Jsme z ní mašli

Na oprátku

 

Našli jsme

Se v dalším

Prokletí

Těch

Nevyřčených

Slov

Bez osnov

 

Našli,

Už dávno našli…

Autor Denael, 14.04.2012
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: A'tuin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí