Když na tebe myslím

Když na tebe myslím

Anotace: ...škoda

To s tebou já nejvíc používám slovo "škoda"
umíš mě snadno zažehnout,
pak ale chybí voda

a tajně doufám, že chodíš na naše skrytá místa
jsem optimista

Vídět tak do budoucna
jak tohle dopadne
jít tomu vstříc
a nevynechat noci nebo dne
zůstane záhadné

a kdesi ukryté
víc neuchopíte
než ruku jeden druhému,
vše spěje
..k tomu smutnému.......

K té chvilce odloučení
dívám se ti do tváře která tu není
snad poblouznění...


...škoda
Autor Petr Z, 15.04.2012
Přečteno 495x
Tipy 8
Poslední tipující: Dreamy, Alain, Lucucu, Mallerick, Jakule
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji... stejné názvy koukám.. :)

16.07.2019 22:08:08 | Petr Z

Tahle je hezká... :)

16.07.2019 09:08:42 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí