Virtuální láska II

Virtuální láska II

Anotace: Další varianta,tentokrát trochu jinak...

Sbírka: My favorite

S výrazným - BLIK!
Přijal jsem
od tebe tvé myšlenkové
pochody

Ty kdo na mě myslíš...
často v dnešní době
se takhle lidi
můžou scházet
ještě častější jsou rozchody

....ale ty

Jak mám k tobě daleko?
Když ti vidím do myšlenek
Aniž bys cokoli řekla - ČTU.

Jsme od sebe pár úderů
do klávesnice

Jak moc tě ovlivní
když vepíšu
jak moc tě - MILUJU?

Zase ti to spadlo
Ne víčka
ne noční košilka

/Jak ti je?/
/Ani ti nevim,chybí mi dotek
začalo mi být chladno
myslím na to jak hřeješ

čemu se směješ?/

/Tak napiš kdy a kde a já tam budu/

/Dlouhý den a dlouhé psaní
teď už padají mi víčka
- řekni! Jsem tvoje holčička?/

Polknu,když chceš tohle číst
- snad, kdyby si to chtěla slyšet....
Tak objeví se zcela tiše
strukturované ale jednoznačné - ANO.

Pamatuješ?
To máš ráda
Tak pamatuj a kdyby se ti
zdálo,žes zapoměla,tak
- - klikni - -
Je to pro tebe uložené
po časy dobré i zlé
stále pravdivé..

/Colorfactory uspávají/
už zbývá jen chvilinka
do odpojení.....

a tobě /bez mého přičinění:( /

Spadla noční košilka

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 08.01.2007
Přečteno 550x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

čtu to znova a je to ještě krásnější!:-O

03.03.2007 11:24:00 | Bajík

s Dillou sohlasím, taky se mi líbilo strukturované ANO a motiv s noční košilkou, celé to oživilo a vůbec to nebylo fádní:o)!

27.01.2007 13:54:00 | Bajík

...jedna z mojich tvojich naj...zaver je rozkosny!

14.01.2007 17:22:00 | gallatea

je opravdu moc krásná

08.01.2007 21:33:00 | Najlin

To je krásný prožívání virtuálních slov Miluji tě.... je to nádherně, pravdívě a snad.... i krtuě napsané...

08.01.2007 21:20:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí