Proč?

Proč?

Anotace: ...

K čemu je láska?

City? Touha?

Proč všechno kolem

tak těžké se zdá?

 

Proč k zamilovanosti 

stačí chvíle pouhá

a zapomění je jak

nekonečná hra?

 

Proč tolik bolí něco

co vlastně ani není?

Proč člověk věří na zázrak?

Realita která všechno změní

srdce co bije na poplach

Autor Bořek Brácho, 18.04.2012
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: noname142
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí