Sladké ztráty ....

Sladké ztráty ....

Anotace: ... a velké proměny ...

.
Postrádám jednu ze svých věrných můz,
odešla .. mrcha jedna ...,
snad ji možná spolkl, laskavý popelářský vůz.

Na její kůži vypisuji tučnou odměnu,
protože jen ona může
za moji krvelačnou proměnu.

Bloumám tu denně bez duše a bez pohonu,
netuší totiž holka bláhová,
... co připravila za pohromu ...

*
autor © MončaElča
-----------------------------------------------------

... ... . . . . . .
probudil jsem se, a ke své hrůze,
cítím pod zády měkké teplo,
... válím se po tvé můze ..

Kolem ní stříbrné slabé světlo,
a to mě vlastně spletlo,
že se světluškami ve tvých vlasech
... ... neulétlo ...

Svázala třpytky
z měsíčního svitu,
přišla si do mé ulity
... a zabydlila se tu ..

Uklízí, koštětem šmejdí,
inventůru citů dělá,
a lásky staré uschlé ..
vymetá z mého těla

*
Autor HarryHH, 08.01.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...miluji vaši spolupráci...

13.01.2007 11:59:00 | Ayla

krásné

12.01.2007 22:48:00 | janewe

Tak zalehnul můzu....to bude nějaké nedorozumění...není to poznat...zalehnul jsi blůzu....Mončo, ta patří do prádelního koše. A brzy se uzdrav.

09.01.2007 14:37:00 | smudlinek

...skoro evoluce ...
...:) ...

09.01.2007 08:24:00 | WhiteSkull

...no taky se mi stává, že ztratím můzu....
...a ne a ne ji najít....mrchu....proměny.....ty už tak časté nejsou....asi jsem moc líný.....na něco...

09.01.2007 07:11:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí