To máme společné

To máme společné

Anotace: cítím se prostě nějak moc sama...

Ranní slunce,co pomalu od hor vychází
a lehký vítr,co naše vlasy rozhází.
A taky déšť,spustily ho černé mraky,
a klenbu duhy,ta společná je taky.

Když se pak setmí a měsíc záhy tu je,
oblohou s hvězdami společně si pluje.
To máme společné,a já bych si tak přála,
aby má láska a Tvá láska společnou se stala.
Autor Andík, 08.01.2007
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky Ti to přeju:-)

27.02.2007 19:54:00 | grázlík

Je to asi upřímné přání, že??? tak ať se Ti (a Vám oběma) splní!

08.01.2007 22:38:00 | Gentleman v rubikové kostce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí