Překročit Rubicon

Překročit Rubicon

Anotace: Proč je tak těžké se rozhodnout?

Miláčku. Já, anebo on?
Tak překroč už ten Rubicon.

Vpletu ti slunce do vlasů,
zulíbám tvoje tváře.
Tvé nohy sametem podložím.
Zapomeň na toho lháře.

Miláčku. Já, anebo on?
Tak překroč už ten Rubicon.

Měsíčním jasem tě postříbřím,
do světa půjdeme spolu.
Vystoupáš až k nebes výšinám.
On tě jen stahuje dolů.

Miláčku. Já, anebo on?
Tak překroč už ten Rubicon.

Větrem ti budu písně hrát.
Pilát si ruce myje.
Slzy v tvých očích vysuším.
On jen z tvé lásky tyje.

Miláčku. Já, anebo on?
Tak překroč už ten Rubicon.
Autor laludmi, 20.04.2012
Přečteno 488x
Tipy 9
Poslední tipující: Radhuza, CORONATION, Tanecnice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj, ta je zajímavá... :)

22.04.2012 18:40:41 | Radhuza

moc pěkně:-)

20.04.2012 20:54:52 | Tanecnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí