Mé přání

Mé přání

Anotace: "...možná za spoustu dní, možná za spoustu let..."

V zamyšlení usínám
se slzama se budím
nic není jako dřív.

Srdce pořád bolí
říká se, že čas rány zahojí.
Mám za sebou řadu bezesných nocí.

Nezapomenu na Tvoje pohlazení
na Tvé pohledy do mých očí.

Tak pochop prosím, že o Tebe stojím
a hrozně ráda čas vrátím
--na společné chvíle, na naše štěstí--

Zároveň vím, že mi nikdy neodpustíš... Promiň mi to, prosím.
Denně se za to modlím, Boha ze srdce prosím!
Autor malá slečna, 21.04.2012
Přečteno 491x
Tipy 4
Poslední tipující: Snizek, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak... :)

10.06.2013 00:27:51 | malá slečna

"Možná se ti zdá, možná máš tušení, dělám, co se dá, věřím na usmíření."

10.06.2013 00:26:36 | Sýkorka07

nevěrná? ...

21.04.2012 03:56:08 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí