Tvým očím

Tvým očím

Anotace: V tvých modrých očích našla jsem své nebe. V nich zračí se a patří k nim, jak s...

V tvých modrých očích našla jsem své nebe.
V nich zračí se a patří k nim,
jak s ohněm spoután dým.

V tvých modrých očích našla jsem i tebe.
V nich hledám lásku,
také nacházím.

V tvých modrých očích bezbranná se ztrácím.
Ztrácím se, však poklad našla jsem.
V tvých modrých očích našla jsem i sebe.
Málem jsem zbloudila.
Opar nad lesem.

A když tvé modré do mých hnědých vplouvají,
ve věčnou lásku čtyři oči doufají.
Autor valerie emilie, 22.04.2012
Přečteno 480x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, vapiti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí