Ve velitelským stanu

Ve velitelským stanu

Anotace: ...

V modrým velitelským stanu
známý vojevůdce
jen s párem padlých bojovníků.


Tam ve vůni prachu, rudých tulipánů,
hněvivě až prudce,
prosí. Není pozdě, pane plukovníku?

Ticho těl a zvuk z procesu jejich tlení
levnou vodkou jste už dávno smyl,
snad válkou za těch pár blonďatých vlasů.

A se spoustou řádů na rameni
ty širý pláně zakrvil.
Čím? Touhou po pár tónech jejího hlasu?


____________________________________

V modrým velitelským stanu
jsem válčil za lásku
a umírám ze strachu.



A na louce na trochu tulipánů
usedá hejno bělásků.
Do kvítí. A taky do prachu...
Autor Eclipse, 23.04.2012
Přečteno 457x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Rootness, její alter ego, Tanecnice, La Ragazza con Bandiere Ceche
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je podle mě STylová.
RM.

16.12.2012 08:49:34 | Robin Marnolli

díky za blonďaté vlasy a tahle slova. Pomohla :*

24.04.2012 20:13:07 | její alter ego

Tak a očekávám revanž ! :D

24.04.2012 20:14:06 | Eclipse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí