odpověď neznám

odpověď neznám

Anotace: ..

možná že byl to poslední den
asi se rozplývá ten krátký sen
asi se hroutí domeček z karet
vadne má květina

co jsem stihl říct,co udělat
na která místa dal jsem políbení
a jaké sliby lahodily uším
krásná hodina

asi se budu muset loučit,
jediné sbohem dát
jen tak se začít městem loudat
smutná vidina

vím že můj úsměv upřímný a pohled plný
všech tužeb nemožných,planých snů
a prsty propletené,když se pouští
v srdci pustina

zatím se nehodlám vzbudit,krásné je snít
tak jen tu ležím,k hvězdě hledím
potkávám na té cestě vesmírem naději
a je tak nevinná

někde tam uvnitř v sále snovém
tam klenot cenný uložím
a mísu plnou ovocného žáru
a svojí touhu žít s ní v páru

pak zavřu oči
na chvíli
a potom úsměv otevře mou mysl
a já vcházím do života chudší
Autor poeta, 24.04.2012
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

asi koukám hodně kolem sebe a pak to vynásobím miliónem..zlomek ze mě

24.04.2012 21:00:49 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí