Jsi moje...

Jsi moje...

Anotace: Jsi poklad Jsi včela, co mi uletěla Jsi mé nic i všechno, co jsem chtěla Jsi cizí...

Jsi poklad
Jsi včela, co mi uletěla
Jsi mé nic
i všechno, co jsem chtěla

Jsi cizí realita
Jsi moje snění
I když jen dýcháš,
vše okolo se mění

Jsi má odvaha
Jsi mé bojím se
Vzácný páv v náručí
i vrabec na římse

Jsi moje létání
Jsi i má zemská tíž
Jsi celý jenom můj,
přesto mi nepatříš

Jsi věrný průvodce
i slepec o holi
Jsi ten, kdo zakáže
i ten, co dovolí

Jsi ten,kdo uvíznul
Jsi lovec bez sítí
Jsi jáma beze dna
i ten, co zachytí

Jsi moje prozření
Jsi velké nevidím
Jsi hodné přeju ti
Jsi i zlé závidím

Jsi moje miluji
Jsi i mé bolí to
Jsi velké Slibuji
a větší Není to
Autor Dapon, 25.04.2012
Přečteno 545x
Tipy 2
Poslední tipující: Alain, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí