Lék života

Lék života

Anotace: 1+0=0 1+1=2

Nesmysl za nesmyslem
Hloupost promáčená zlem
Andělův či Ďáblův advokát
Čas se kát, když přichází kat

Esence duše
Mysl jednoduše
Intrikuje, plení
Pravidla hry mění

Výmysl moderní doby
Prášky, když nevíte co by
Nervová spojení, bolest mizí
Sám sobě časem člověk je cizí

Vždyť by stačilo přeci tak málo
Srdce jednoho se druhému dalo
Věru jednoduché pochopit někoho mysl
Všichni jen toužíme najít života smysl
Autor Serja, 26.04.2012
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Alain
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí